Saturday, July 14, 2007

Saaremaa is almost a PARADISE!

Allright lads & lassies, here we go in Saaremaa! If you want to discover differences between Latvia and Estonia then welcome to the Kingdom of Saaaremaa!! Everything is different here, even male and female relationships.... . All in all, it is almost paradise because of Kaali meteorite crater, the Kuresaare castle convent like structure, Panga pank (Madam Inguna Krīgere likes this expression in particular:), and never ending juniper forests are here, and most of the Saremaa visitors seem to just LOVE IT!!!

Enjoy your Sunday folks!!

VS

5 comments:

KT said...

ks tohib paluda, et sa mõnes oma järgmises postituses annaks lühida kommi Läti uue presidendi teemal ... et mis kodupublik arvab ja kuidas Lätis endas tundub, kuis ta haakub nii B3 kui üldse EU raamistikku?

Veiko Spolitis said...

TO KT!

Olen Saaremaalt tagasi ja VZ temal ei ole midagi suurt raeaekida, sest maksude mittemaksmine holjub siiani tema olgadel... Homme VZ on Brysselis, ja ex paari paeva paerast saame teada modagi enamat tema olemistest. Vahele vaid niipalju infot, et USA saadik Riias Mrs Bailey kostid yleolevalt VZ kohta, samas kui Laeti liberaalne meedia on siiani ootel Tema suursonavottuidest.
Naeiteks eile erakanalis LNT oli taeileik propagandavaerk "Meie president Valdis Zatlersist" ja taenased kommentaarid olid sama laitavad, kui kogu see filmivalik........Elame, naeme, ja oma motted olen The Baltic Times intervjuus vaelja olenud, mis ilmub selle naedala nelkapaeval.

KT said...

tänan ... loen siis TBT'd

kas spool@latnet.lv on sinu tabamiseks õige aadress?

Veiko Spolitis said...

To KT:

Sellel aadressil saab mind ikka kätte:)

VS

Anonymous said...

Loe kogu blogi, paris hea